“De politica economică a Guvernului sunt mulţumite toate instituţiile financiare internaţionale. Peste tot, de la Fondul Monetar, la Banca Mondială, suntem daţi ca exemplu de program guvernamental de succes şi implementare a reformelor economice de succes’, a afirmat Udrea.

În ceea ce priveşte afirmaţiile preşedintelui PSD, Victor Ponta, potrivit cărora toate obiectivele importante ale României pe plan european au fost “ratate de regimul domnului Băsescu”, ministrul Turismului a arătat că, în ultima perioadă, România a avut ocazia să demonstreze că este “un actor important” cel puţin în Europa de Sud-Est în ceea ce priveşte politica externă.

“Nu ştiu ce îl califică să vorbească despre acest subiect. Poate faptul că vizitează Dubaiul împreună cu domnul Sebastian Ghiţă. Dar cred că nu este suficient pentru a avea opinii legate de politica externă a României”, a declarat Udrea.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că toate obiectivele importante ale României pe plan european au fost “ratate de regimul domnului Băsescu”, amintind ridicarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare pe Justiţie sau aderarea la spaţiul Schengen.
SURSA: Agerpres