Competiţia adresată pasionaţilor Mortal Kombat va avea loc într-un spaţiu dedicat din cadrul magazinului Diverta, din Plaza România Mall, Bucureşti, începând cu ora 15:00.
Participanţii înscrişi se vor înfrunta pe console PlayStation 3, folosind versiunea demo a noului joc Mortal Kombat, cu acces la patru dintre cele mai reprezentative personaje ale seriei – Sub-Zero, Scorpion, Mileena şi Johnny Cage.
Marele câştigător va reprezenta România în finala Turneului European, pe data de 17 aprilie 2011, în Birmingham, Marea Britanie. Concurenţii clasaţi pe următoarele locuri vor fi premiaţi cu exemplare ale noului Mortal Kombat, precum şi cu alte cadouri-surpriză.
Jucătorii pasionaţi se pot înscrie pe theGameCAST.net, începând cu data de 28 martie 2011, până pe 7 aprilie 2011. Numărul participanţilor este limitat la 64 de locuri. Regulamentul detaliat al competiţiei este disponibil pe site.
Jocul Mortal Kombat, cea mai brutală iteraţie de până acum a celebrei serii de jocuri cu lupte de arte marţiale, va fi lansat pe data de 21 aprilie 2011, pentru consolele PlayStation3 şi Xbox 360. Jocul este dezvoltat de echipa NetherRealm Studios, condusă de către legendarul Ed Boon.

Câştigătorul turneului va merge în finala Turneului European din Birmingham, Marea Britanie, transportul şi cazarea fiind asigurate.