Fostul parlamentar, Robert Turcescu, aruncă bomba pe scena politică din România. Acesta vine cu o dezvăluire absolut şocantă. Totul se va întâmpla foarte repede, în maxim 2-3 luni de zile.

Turcescu face dezvăluirea momentului

Fostul parlamentar PMP, Robert Turcescu, face dezvăluirea momentului în politică. După scandalul imens din AUR, soldat cu îndepărtarea Dianei Şoşoacă, totul se va termina. Turcescu este convins că AUR se va dizolva în maxim 2-3 luni de zile.

Mai mult, Turcescu susţine, în emisiunea ContrapunctEVZ, că Serviciile Secrete ar fi contribuit la intrarea celor de la AUR în Parlament pentru că electoratul de acest tip nu putea fi convins de PNL, PSD sau USR. Mai mult, Turcescu este convins că un parlamentar AUR va merge la USR.

“O să încep cu o declaraţie tranşantă. În 2-3 luni de zile, din punctul meu de vedere, AUR-ul se face praf. Partidul dispare. Partidul ăsta a fost votat tocmai pentru că au existat în el voci din astea ca Şoşoacă. Partid anti sistem. Din ăştia care spun că sparg uşa cu toporul nu bat la uşă.

Vin şi te înjură nu îşţi spun cu frumosul. pe asta au primit votul. Venise că îl suspendă pe Iohannis. Ăsta era AUR-ul. În Parlament au început să devină frecventabili, să se cuminţească, dezirabili, prizabili. Cine nu era frecventabil? Personajul Diana Şoşoacă.

Li s-a spus deja. Dacă vreţi o funcţie, dacă vreţi o înţelegere scăpaţi de nebuna aia. Aşa au scăpat şi de nebunia de cum au ajuns în Parlament.

Când a venit vorba de stat în Opoziţie trei ani, unii din PMP nu s-au dus la PSD în 2016, dar s-au dus la ALDE. Aşa se va întâmpla şi cu AUR. Unii vor merge către PNL şi altul către PSD. Parlamentarul Antonio Andruşceac s-ar putea să se împace cu USR şi să se întoarcă la ei. AUR este în disoluţie.

Era un electorat înainte de alegeri care nu putea fi captat de PNL şi nici de PSD şi nici de USR. Ce facem cu electoratul ăsta? Îi ducem la AUR, partid antisistem. Băieţii au spus că patru ani de zile au timp să îi ducă în alte partide”, a spus Robert Turcescu în cadrul emisiunii Contrapunct de pe evz.ro.

Sursa foto INQUAM / Octav Ganea