„Societatea a realizat venituri din exploatare în sumă de peste 46,53 milioane lei şi cheltuieli din exploatare în sumă 39,1 milioane lei. Ponderea cea mai mare a acestor venituri a fost realizată din activităţile productive specifice profilului de fabricaţie al societăţii. Dacă analizăm evoluţia veniturilor din exploatare, observăm o creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent (30 iunie 2016) cu 36,16%, societatea înregistrând la finele trimestrului II un profit net de 6.825.076 lei”, conform unui document publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti .  

Turbomecanica îşi desfăşoară activitatea în continuare şi nu intenţionează să lichideze activităţi. Valoarea totală a activelor a scăzut, la începutul anului acesta la 113,4 milioane lei, de la 116,7 milioane, suma din decembrie anul precedent.

Datoriile companiei au coborât la 64,2 milioane lei, de la 70,4 milioane lei. În decembrie 2008, capitalizarea bursieră a companiei a scăzut până la 7,4 milioane de euro, adică sub valoarea terenurilor sale.

Turbomecanica este unicul producător de motoare cu turbină de gaze şi ansambluri mecanice pentru aeronave din industria românească. Principalii acţionari ai companiei sunt Radu Viehmann, directorul general, cu o participaţie de 25,9% din acţiuni şi Dana Maria Ciorapciu, cu un pachet de 15,2% din companie.