Alți oameni, dimpotrivă, pur și simplu adoră tot ce este nou. Casă nouă, job nou, haine noi, prieteni noi. Când e vorba de mâncare, sunt primii care vor să încerce noutăți culinare. Sunt oricând dispuși să facă schimbări, să iasă din ceea ce auzim tot mai des că este ”zona de confort”.  ”Nou” pentru ei este motorul vieții, tot ceea ce le dă sens și le aduce bucurie.

La fel și pentru Salatini. Mult îndrăgitele sticksuri, acum într-un NOU format: Salatini Sticks Tubes.

Cunoscutul brand Salatini adoptă noutatea cu multă ușurință. Pentru a-i impulsiona pe consumatorii conservatori și pentru a-i mulțumi pe cei care îndrăgesc noul în viața lor, Salatini a creat Sticks Tubes – sticksuri într-o formă specială, modernă și inovatoare, care oferă o nouă experiență de consum, făcând tranziția de la sticksurile clasice către un format nou, inovator. Ideale pentru orice moment al zilei și pentru orice ocazie, Salatini Stick Tubes reprezintă snack-ul modern de nelipsit din preajma ta.

Salatini Sticks Tubes. Savureaza sticksurile altfel!

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri, fiind lider de piață pe segmentul de sărățele. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.