Deși vremea nu a ținut cu noi, ploaia nu a reușit să știrbească atmosfera evenimentului. Spectatorii s-au putut bucura de mașinile tunate și prezența concurenților mulțumită concursului de gătit în care șoferii au participat sub îndrumarea lui Chef Adi Hădean, unul dintre foștii jurați de la Master Chef! Participanții au lucrat în echipe și s-au străduit să creeze propria versiune a salatei de beouf. Printre participanții concursului s-a aflat și Dani Oțil, prezentator la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”.

Emoțiile și nostalgia erau în aer. Concurenții și-au amintit de evenimentele anterioare și au dat dovadă de curaj și umor. Deși sunt rivali, acest lucru nu i-a împiedicat să fie prietenoși, glumele și râsetele nefiind deloc rare.

Prima zi din Transilvania Rally a fost dedicată deschiderii oficiale în care fiecare concurent a avut oportunitatea de a își prezenta mașina. Ulterior a avut loc și o conferința de presă, unde au fost prezenți diferiți sponsori precum Bogdan Ionuț, directorul executiv al RMB Inter Auto.

În a doua zi din Transilvania Rally se va desfășura un raliul prin tot orașul, raliu ce va fi împărțit în mai mult secțiuni.

Programul oficial precum și hărțile traseelor pot fi găsite pe site-ul oficial.