Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat după show-ul dat sâmbătă de Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici la Sulina. Cei doi au fost prezenți la deschiderea taberei ARC pentru copii și au jucat un meci de ping-pong la eveniment.

„Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ.

Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase .

Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune ?”, a răbufnit Traian Băsescu pe Facebook.