Actrița din Las Fierbinți omorâtă de soț

În luna februarie 2018, o actriță din Las Fierbinți a fost ucisă cu sânge rece. Soțul ei a fost criminalul, care imediat după ce a făcut această faptă și-a luat viața. Actrița avea doar 31 de ani și era mama unei fetițe.

Anastasia Cecati, originară din Republica Moldova, era printre cei mai tineri actori din Las Fierbinți. Îi cucerise cu talentul său și frumusețea sa pe mulți, în episodul 2 al serialului, intitulat ”Nimfele”.

Sursă: Facebook

Anastasia Cecati era de profesie cântăreață, iar la 16 ani a debutat în lumea modei. Datorită aspectului său fizic, a reușit să apară pe coperțile unor reviste celebre, precum: ”GQ”, ”Playboy” și ”Maxim”. De asemenea, a apărut și în videoclipul DJ-ului Bassunther, ”Crash and Burn”.

Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea tragedie. Cum s-a întâmplat totul? Anastasia locuia împreună cu fetița sa, întrucât relația cu soțul ei nu mai funcționa. Bărbatul era medic stomatolog și mai avea copii dintr-o căsătorie anterioară. Într-o zi a mers să-și vadă fiica pe care o avea cu Anastasia, doar că momentul revederii cu fetița s-a transformat în cel mai urât moment.

La un moment dat, din cauza unei discuții în contradictoriu cu Anastasia, acesta a luat un cuțit din bucătărie și a înjunghiat-o. După ce și-a dat seama ce a făcut, l-a sunat pe nașul său și l-a rugat să aibă grijă de fetiță.

După crimă s-a aruncat de la etaj

Soțul Anastasiei a conștientizat ce a făcut și a decis să își pună capăt zilelor. Acesta s-a aruncat de la etajul șapte al unui bloc din Chișinău. Fiica lui și a Anastasiei a rămas în grija bunicilor.

Bărbatul avea o carieră de succes. Reușise să-și deschidă o clinică dentară. Totul părea că merge bine în familia lui. Gestul făcut a șocat apropiații lui, pentru că el spunea că o iubește enorm pe Anastasia:

”La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea.

Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, au mărturisit rude ale doctorului.