Simina Marinela locuia în București împreună cu familia ei și nimic nu prevestea tragedia ce urma să se întâmple. Avea 46 de ani și părea că este fericită. Soțul ei era extrem de bogat și îi asigura tot ce avea nevoie. Aceasta a plecat de acasă și s-a cazat în Mamaia, la cel mai scump hotel de pe litoral. Marți dimineață a decis că viața ei nu mare niciun sens și s-a aruncat în mare. Trupul ei plutea în apropiere de plajă, în dreptul hotelului Vega, unde își plătise camera.

Aceasta a lăsat și un bilet de adio absolut șocant, găsit de anchetatori în geanta pe care o avea cu ea. alături de 5.000 de euro şi 1.200 de lei, potrivit observator.tv.

Simina și-a denumit scrisoarea de rămas bun „autodenunţ”. „Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt.”, a scris Simina.

Femeia s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar, după ce venise de la Bucureşti. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică. Nu se ştie exact când a plecat de acasă, dar ea nu figura ca dispărută sau urmărită în baza de date a Poliţiei.

Sursa foto: observator.tv