Un mare actor a fost găsit mort de polițiști! Oamenii legii nu au mai putut face nimic

Este vorba despre actorul american Bob Saget, cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul din anii 1980-1990 Full House (n.red. „Casa plină”). Acesta a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florida, potrivit informațiilor transmise duminică, 9 ianuarie, de către poliţia locală.

Poliţia a fost chemată la Ritz-Carlton Orlando „în legătură cu un bărbat inconştient într-o cameră de hotel” iar „bărbatul a fost identificat drept Robert Saget şi declarat decedat la faţa locului. Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri”, a scris pe Twitter biroul şerifului comitatului Orange, potrivit afp.com

Pentru ce rol a devenit faimos?

Amintim că Bob Saget, în vârstă de 65 de ani, a devenit faimos jucându-l pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în foiletonul Full House.

Sitcomul, care a fost difuzat din 1987 până în 1995, a făcut obiectul unei continuări pe Netflix între 2016 şi 2020, concentrându-se pe una dintre fete, DJ Tanner.

De asemenea, actorul scria pe Twitter, cu câteva ore înainte de anunţul morţii sale, despre plăcerea pe care o avusese să joace într-un spectacol la Jacksonville.

„Mi-a plăcut spectacolul din seara asta de la @PV_ConcertHall din Jacksonville. Un public entuziast. Mulţumesc din nou lui @RealTimWilkins pentru prima parte. Nu ştiam că am făcut un set de două ore în seara asta. Mă bucur că sunt din nou dependent de rahatul ăsta. Căutaţi pe BobSaget.com întâlnirile mele din 2022”, a scris regretatul comediant.

Totodată, Robert Saget a fost căsătorit cu Kelly Rizzo şi a avut trei fiice.

„Bob Saget a fost un actor de comedie pe care l-am iubit şi care depăşea limitele. Ne va fi dor de el”, a scris canalul de televiziune Comedy Central pe contul său de Twitter.