Digi24 va difuza în fiecare sâmbătă seară, începând cu 30 mai, emisiunea „LA CINĂ”, unde personalităţi de succes din toate mediile vor veni să ia cina alături de Ionela Năstase şi de chef Adrian Hădean, binecunoscut fanilor Pro TV după ce a fost parte a juriului de la MasterChef timp de două sezoane. Noua emisiune va avea un format premium, în care cele două gazde vor dialoga cu oamenii momentului despre teme de actualitate, totul într-o atmosferă primitoare, alături de bucate şi vinuri de calitate.

Cu pasiunea sa binecunoscută, chef Adi Hădean va prezenta ingredientele folosite pentru cină, dar şi poveşti culinare din zona de unde provine invitatul serii. Dialogul va fi unul dinamic, despre ce au făcut, ce fac și ce au învățat de la viață personajele invitate, promit cei de la Digi24. Nu vor lipsi însă nici informaţii serioase sau temele controversate.

Ce spun cele două gazde despre revenirea pe sticlă?

Chef Adi Hădean spune că pandemia a întârziat finalizarea primului sezon cu aproape trei luni, însă în tot acest timp nu s-a stat degeaba: „Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”

La rândul ei, Ionela Năstase se bucură de revenirea pe micile ecrane după mai mult de 3 ani, de data aceasta cu un proiect total diferit: „După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hădean! Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții. Sper să ne urmăriți și să vă placă!”