Vedeta cunoscută din mai multe emisiuni ale Pro TV, precum şi din telenovelele de pe Acasă TV, Răzvan Fodor, s-a mutat acum la Antena 1. El va porni în cursa de la emisiunea “Asia Express” şi, alături de ceilalţi concurenţi, va trebui să parcurgă drumul dintre Filipine şi Taiwan, trecând printr-o serie de probe, totul pentru marele premiu de 30.000 de euro, potrivit playtech.ro.

Fostul solist al trupei Krypton a prezentat pentru mai mulţi ani show-ul culinar “Masterchef” de la Pro TV, iar apoi s-a mutat la emisiunea “Vorbeşte lumea”, alături de Vica, Nadine şi Sore. Răzvan Fodor şi-a câştigat mulţi fani şi după apariţiile în telenovelele difuzate de Acasă TV.

Acum, la emisiunea “Asia Express” de pe Antena 1, Fodor va avea la dispoziţie un dolar pe zi, va trebui să-şi găsească singur cazare şi mâncare, dar şi un mijloc de transport cu care să ajungă la proba următoare. Nu au fost confirmate toate vedetele care vor participa la noul sezon al emisiunii, însă se vorbeşte despre Maria Buză, cuplul Speak şi Ştefania, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Nico şi fiica sa, precum şi Alexandru Abagiu.

Înainte de “Asia Express”, Răzvan Fodor a mai avut şi o apariţie la Antena 1 în show-ul “Chefi la Cuţite”. El a venit să le gătească vechilor săi prieteni, chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu, un preparat mexican cu care să-i impresioneze.

„E o mâncare simplă, dar e important mixul de condimente, sare piper, oregano, chimion. Lumea crede că ciocolata e o fentă, dar nu e deloc. Are rolul ei. Când i-am cunoscut, Sorin era un tip foarte serios, Florin, la vremea aceea, era un puști foarte simpatic, iar Cătălin, inițial, mi s-a părut mai ursuz. Ei fac un trio perfect, nu i-aș vedea despărțiți, în găști diferite. Le stă bine și când se ceartă!”, a declarat atunci Răzvan Fodor.