Reality show-ul Ferma a stârnit multe controverse în spațiul public. Scenele erotice au atras chiar atenția CNA care a avertizat Pro Tv. După trei luni, competiția se apropie de sfârșit. Filmările s-au terminat demult, însă cei 18 concurenți au fost obligați să țină totul secret.

Junaliștii de la CanCan susțin că au aflat cine este marele câștigător. Probabil de la cineva care a trădat și nu a respectat regulile contractului impuse de Pro Tv. În finală ar fi ajuns Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. Acesta din urmă a și câștigat, deși puțini se așteptau la această victorie.

Marius Crăciun este absolvent al Facultăți de Educație Fizică și Sport și totodată membru al echipei naționale olimpice la judo. El s-a remarcat tot la o emisiune Pro Tv, unde a ajuns până în finală, Ninja Warrior România. „Sportul m-a ajutat să fiu mai disciplinat, mai educat, să respect oamenii, să cunosc oameni noi, tipologii de oameni diferite și mi-a dezvoltat foarte multe funcții motorii și calități motrice. Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câștiga pâinea și să îmi ajut familia. Dacă voi câștiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viață decentă„, spunea tânărul înainte de a intra la „Ferma”.

Marius Crăciun are amintiri triste din copilărie, pentru că familia sa nu a avut o situație materială foarte bună, iar primul lucru pe care l-ar face cu banii ar fi să plătească datoriile.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă. Dacă nu, eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea. Dar, de atunci până în prezent avem datorii la bănci si la C.A.R. Vreau să câștig la FERMA și să plătesc datoriile pentru a avea o viață mai liniștită”, declara Marius pentru Viva.ro.