Asia Express este în plină desfășurare pe micile ecrane, însă filmările la show s-au terminat de ceva timp. Cei de la Libertatea susțin că au aflat deja cine sunt marii câștigători. În marea finală ar fi ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, plus coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. Ultimii și-ar fi adjudecat premiul de 30.000 de euro. Dezvăluirea ar fi fost făcută de cineva din interior, însă cei de la Antena 1 nu au aflat încă numele lui. Acesta riscă sancțiuni drastice.

Cocuța și Bogdan au devenit cunoscuți datorită show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuța era coregraf, iar Bogdan a fost întâi concurent, apoi coregraf și dansator.

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța la un moment dat.

„Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla la emisiune.