Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a spus joi seara, la Digi24, că fostul lider PSD Liviu Dragnea este un om malefic care știe cum să-i facă rău unei persoane. Liderul PSD a răbufnit după ce a fost suspendat din partid.

„E un om malefic care știe să facă rău, știe să se ocupe de o persoană atunci când vrea și să îți facă viața rea, un calvar, când vrea. Tot felul de șicane știe să le facă. Inclusiv instituțional, folosindu-se de instituții. Încă sunt colegi care folosesc asta. Și-au pus oameni prin multe poziții. Primăria e controlată de peste 30 de instituții, iar controlul pe care îl fac la primărie poate fi mai mult sau mai puțin corect”, a declarat Negoiţă.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a mai fost joi de părere că orice candidat PSD la alegerile prezidențiale va pierde doar prin prisma faptului că are în spate sigla formațiunii, precizând că antipatia lui oamenilor față de partid e atât de mare încât anulează șansele oricărui prezidențiabil.Acesta a adăugat că antipatia faţă de partid este atât de mare, încât poate să anuleze şansele oricui ar candida la alegerile prezidenţiale. Negoiţă susţine că, deşi a fost primit cu căldură de români, Papa Francisc ar pierde alegerile dacă ar candida din partea PSD

„La vizita Papei Francisc, Sanctitatea Sa, am văzut totuși o reacție foarte favorabilă. Dacă l-am pune să candideze din partea PSD, părerea mea e că ar pierde. Doamne ajută ca eu să fiu un pesimist și să nu fie așa cum o văd eu, dar azi, în perspectiva mea, face ca popularitatea PSD și antipatia față de această structură politică e atât de mare încât să anuleze șansele oricui ar intra în luptă”, a declarat Robert Negoiță, la Digi 24.

Negoiţă a reiterat ideea că ”PSD va plăti grav faptul că a avut un preşedinte care a fost ţinut în funcţie până a plecat cu cătuşe”. Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță va fi suspendat din PSD pentru perioadă de șase luni, potrivit unei decizii luate miercuri în CEx al partidului, miercuri seară.