"TP Vision va asigura în continuare prezenţa televizoarelor Philips în Europa Centrală şi de Est şi este decisă să menţină relaţia strânsă cu partenerii noştri din retail", a declarat Martijn Smelt, Managing Director TP Vision pentru Europa Centrală şi de Est.

"Am primit semnale încurajatoare din partea acţionarilor legate de înfiinţarea noii noastre companii. Faptul că ne concentrăm exclusiv pe gama de televizoare ne va permite să oferim consumatorilor produse cu o tehnologie de vârf, mergând de la modelele cu diagonale mici până la cele mari, de la produsele accesibile până la cele din categoria premium. Iar activitatea se va concentra pe o prezenţă cât mai puternică pe segmentul Smart TV. Obiectivul nostru principal este să ne consolidăm poziţia ca şi companie de referinţă pe piaţa televizoarelor, " a adăigat Smelt.

Noua noastră gamă este gata să pătrundă pe rafturile magazinelor şi cuprinde numeroase modele cu funcţii Smart TV, iar dezvoltarea viitoare a TP Vision se va face pe baza acestora.

Istoria TPV Technology Limited se derulează încă din 1967. Compania este unul dintre liderii de pe piaţa ecranelor, specializată în design şi producţie de monitoare şi ecrane TV LCD. Pe parcursul ultimului deceniu, şi-a consolidat renumele pe piaţa de profil. În acest moment, TPV este cel dintâi producător mondial de ecrane pentru monitoare şi cel de-al treilea pentru televizoare. În plus, a fost unul dintre partenerii strategici ai Philips timp îndelungat.