În cea de-a zecea săptămână a concursului de modă se anunță surprize mari, iar Alina Eremia, juratul temporar al emisiunii, poartă ținute cu care ar putea cucerii jurații show-ului ”Bravo, si stil”. Săptămâna aceasta, la masa juraților se va afla Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatul și invitatul special, Alina Eremia.

Iar, înainte de a-și intra în drepturi, ca jurat al consursului, solista declară că are mari emoții și că va avea de învățat din experiența pe care o va trăi.„Este o experiență nouă pentru mine, am foarte mari emoții, trebuie să recunosc asta. Dar, în același timp, știu că mă voi acomoda foarte repede cu această postura de jurat. Niciodată nu port ceva care nu mă reprezintă, chiar dacă alegerea mea nu este pe gustul unora, altora; întotdeauna primează pentru mine să mă simt bine în pielea mea, să mă simt sexi, a spus Alina Eremia.

Diva a venit într-un moment important pentru concurente, căci de acum acestea vor intra într-o nouă etapă. Aspirantele la titlul „cea mai stilată femeie din România” vor avea parte de surprize uriașe. După cum a anunțat Ilinca Vandici, gazda emisiunii.

„De săptămâna viitoare, doar 9 concurente vor mai rămâne în acest concurs. Am trecut într-o altă etapă, v-ați acomodat deja, iar lupta devine din ce în ce mai acerbă”, a avertițat Ilinca.