Garanția unică de la Toshiba, lansată inițial în luna februarie 2009, se bucură de un succes deosebit, fiind soluția care oferă utilizatorilor din regiunea SEEI (Europa de Est și Israel) siguranță completă la achiziționarea unui laptop nou.

“Încă din momentul lansării “Garanției orice-ar fi” s-a dovedit a fi foarte apreciată de utilizatori. Climatul economic nefavorabil al ultimilor ani a făcut ca raportul preț calitate și extra-beneficiile să fie și mai relevante, iar prin prelungirea acestui program considerăm că le oferim utilizatorilor cel mai mare beneficiu posibil,’’ a declarat Deborah Scharnhoop, Marketing Manager Toshiba Computer Systems, South Eastern Europe.

“Garanția orice-ar fi” este valabilă până la data de 30 septembrie 2011 si oferă utilizatorilor din regiunea SEEI aproape cinci luni în care pot profita de beneficiile acestei promoții. Începând cu luna mai 2011, toți clienții care se înregistrează pentru această campanie vor profita de asigurarea pentru o perioadă de doi ani de la momentul achiziției sistemului.