Toshiba oferă cumpărătorilor oricărui laptop sau tablete Toshiba achiziţionată între 1 ianuarie şi 31 martie 2012 siguranţa faptului că indiferent de ceea ce se întâmplă produsului pe care l-au achiziţionat, aceştia sunt acoperiţi în cazul unor accidente neprevăzute, a şomajului sau a furtului.

Toshiba asigură repararea în mod gratuit a produselor în cazul unor daune accidentale, înlocuirea laptop-ului Toshiba în cazul furtului, iar cumpărătorul va fi despăgubit în caz de şomaj survenit la nu mai mult de un an de la data cumpărării.

Oferta este valabilă pentru sistemele Toshiba cumpărate începând cu 1 ianuarie 2012 până pe 31 martie 2012 şi se aplică rezidenţilor din România, Grecia, Cipru, Malta, Bulgaria, Croația, Bosnia, Serbia şi Slovenia. Laptopul Toshiba trebuie să fie cumpărat în una dintre ţările mai sus menţionate. Această promoţie este validă numai în ţara de cumpărare şi numai pentru rezidenţii respectivului stat.

Promoţia se aplică tuturor rezidenţilor cu vârsta minima de 18 ani. Pentru ca înregistrarea în "Garanţia orice ar fi" să fie validă, aceasta trebuie să fie completată nu mai târziu de o săptămână de la data cumpărării.

Mai multe detalii despre campania Garanţia "orice ar fi" pot fi găsite accesând:  https://www.nomatterwhatguarantee.com/content/start.php