Conform anunțului făcut la începutul anului 2011, dispozitivul va fi cunoscut sub numele de Toshiba AT100 și combină hardware de vârf cu Android 3.1, Honeycomb, pentru a furniza o tabletă extrem de versatilă care le permite utilizatorilor să beneficieze de experiențe multiple precum navigarea online, e-mail, vizionarea filmelor în format HD, citirea ebook-urilor și a ziarelor online, dar și comunicarea cu prietenii prin intermediul rețelelor sociale.

 Toshiba AT100 combină tehnologia de procesare NVIDIA Tegra 2 cu Android 3.1, Honeycomb, care îi conferă atât putere, cât și ușurința utilizării zilnice. Ecranul capacitiv HD de 25,7 cm (10,1’’) este ideal pentru vizionarea filmelor, iar suportul Adobe Flash, sistemul de intensificare a imaginii Toshiba Resolution+ și tehnologia inovativă a sunetului asigură o performanță multimedia premium.

Ecranul tactil al tabletei Toshiba AT100 conferă o navigare simplă și intuitivă atât pe web, cât și pe rețelele de socializare. Conectivitatea Wi-Fi oferă acces la internet, în timp ce autonomia prelungită a bateriei le permite utilizatorilor să se bucure de până la 7 ore de redare multimedia cu numai o singură încărcare . Cu un design modern și cu o cântărind numai 765 de grame, tableta este suficient de compactă astfel încât să poată fi trasportată ușor, iar utilizatorul va beneficia de experiența completă a tabletei AT100 oriunde s-ar afla.

Porturile USB și HDMI integrate îi conferă, de asemenea, flexibilitate pentru a o conecta la alte dispozitive și pentru distribuirea și stocarea de conținut. Accesul atât la Toshiba Places, cât și la Android Market le permite utilizatorilor să acceseze mai mult de 280.000 de aplicații. Camerele frontală și cea de pe capacul din spate oferă, de asemenea, combinația perfectă pentru chat video, fotografii și video.

O varietate de accesorii

Tableta Toshiba AT100 este compatibilă cu o serie de accesorii opționale  la data lansării. Husa Back Cover, cu suprafața sa ușor de prins și rezistentă la alunecări este disponibilă în 6 culori la modă incluzând verde, violet, roșu, albastru, gri și negru. Multi-Dock-ul tabletei cu HDMI pentru conectarea la TV le permite utilizatorilor să transmită conținut pe un ecran mare HD, utilizând conectivitatea HDMI.

Husa externă  AT100 Cover oferă protecție suplimentară și are și rol de stativ pentru o “tastare”  mai confortabilă și pentru redarea multimedia comodă. De asemenea, sunt disponibili acumulatori suplimentari și adaptoare pentru alimentare.