O lună de zile în Antalya, avion personal la dispoziţie până în Dubai şi retur sau relaxare în universul exotic al junglei din Bali. În ciuda crizei, există români dispuşi să plătească zeci de mii de euro pentru vacanţe de vis. Revista „Capital” a realizat un top al celor mai scumpe vacanţe vândute în România în acest an.

DUBAI – 50.000 euro

Aceasta a fost suma plătită pentru o vacanţă de o săptămână, în perioada Paştelui. Excursia a fost contractată la agenţia Paralela 45, iar clientul a solicitat tour-operatorului să-i pună la dispoziţie un avion personal. În pachetul turistic au intrat servicii all inclusive, cu cazarea la un hotel de cinci stele.

0-31346-009.jpg

ANTALYA  – 30.000 euro

Cel care a plătit această vacanţă agenţiei Christian Tour a dorit să se odihnească timp de o lună în staţiunea de pe litoralul turcesc. Cazarea s-a făcut la un hotel de cinci stele, ultra all inclusive, iar suma achitată a cuprins şi transportul cu avionul, respectiv transferurile de la aeroport la hotel pentru patru persoane.

0-31345-007.jpg

SINGAPORE-BALI – 12.000 euro

Prestige Tours a vândut anul acesta un circuit de zece zile în Singapore şi Bali, cu mai multe cazări, majoritatea all inclusive, la hoteluri de şase stele, atât la plajă, cât şi în junglă, în Bali. Preţul a acoperit şi transportul cu avionul, transferurile, precum şi asistenţa turistică pentru două persoane.