„Hai să salvăm ce se mai poate!

Chiar nu putem face nimic?

Stăm cu mâinile în sân?

Dragnea ne vinde bogățiile țării, ne scoate din Europa, face trafic cu limba română, iar noi încă visăm la opoziția unită?

Imediat ce Kelemen Hunor a dat semne de supărare pentru o ordonanță privind folosirea limbii oficiale a statului român în clasele minorităților naționale, Dragnea s-a grăbit să-l împace. L-a chemat la ordine pe ministrul Educației și l-a revocat pe loc. L-a aruncat din Guvern, ca pe o măsea stricată, la cererea expresă a UDMR. Totul, pentru un nenorocit de vot, în Parlament, spre a trece legile dictate de el, pentru interesul lui și numai al lui.

Așa ajungem ca, pe mâna lui Dragnea, să ne jucăm Țara și să umilim limba română în învățământ. Ne batem joc de Constituția României, de valorile noastre identitare doar ca să-i facem pe plac unui mic dictator.

Ne îngropăm ca națiune pentru a ne face preș în fața acestui personaj toxic?

Și în acest timp, ce facem noi, aștia care tot clamăm că ne pasă de țara noastră? Așteptăm să pice de la sine Guvernul Dăncilă?

Doamne, salvează România, că noi nu mai știm ce facem! Fac încă un apel la opoziție. Hai cu moțiunea de cenzură, să salvăm ce se mai poate!”, scrie Eugen Tomac pe Facebook.