TJ Miles a părăsit Survivor înainte de Confruntările Individuale! Astăzi, telespectatorii își pot vota favoritul dintre cei 8 rămași în joc!

Prima parte a serii i-a scos pe membrii celor două triburi pe traseu într-o probă de Comunicare cu o miză care le-a adus lacrimi în ochi: ocazia de a vorbi cu cei de acasă prin apel video. Cei care s-au bucurat de discuții cu iubitele sau mamele au fost Tigrii, iar fericirea resimțită de ei a fost de nedescris, conform unui comunicat.

Însă, la fel a fost și tristețea când au ajuns la Consiliul de Eliminare! Acolo, Daniel Pavel le-a dat vestea: concurentul care pleacă acasă este TJ Miles. Înainte de a părăsi show-ul, acesta a declarat: „Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Mintea mea e deja setată să nu mă las dezamăgit. Viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător”.

Veștile nu s-au oprit aici pentru concurenți

Veștile nu s-au oprit aici pentru concurenți: ”Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale”. Astfel, Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro.

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 6.1 puncte de rating și 20.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 14.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.4 milioane de români au trăit emoția unei noi seri puternice, iar în minutul de aur, la ora 21:38, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Astăzi, până la ora 23:30, toți cei de acasă își pot susține în drumul din Confruntările Individuale.

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite de la Survivor pe VOYO.