Conform unui comunicat remis de Țiriac Energy, divizia de energie a Grupului Țiriac, primele patru stații în franciză vor purta numele Țiriac Energy- Sincro, reprezentanții companiei anunțând că vor să ajungă la 50 de astfel de unități.

Cele patru stații finalizate sunt poziționate în Botoșani, Zalău, Șimleu-Silvaniei și în comuna Dorobanțu din județul Constanța.

În fiecare dintre cele patru stații investiția în branding s-a ridicat la valoarea de 50.000 de euro, Țiriac Energy impunând un set de standarde ridicate de calitate, conduită și cu privire la aspectul vizual al punctelor de alimentare, se arată în comunicat.

“În România există căteva sute de stații fără brand, care deși sunt bine amplasate nu au vizibilitatea și forța necesare pentru a ieși în evidență în raport cu lanțurile deja recunoscute. Rețeaua în franciză Țiriac Energy Sincro este soluția la această problemă. Vizăm stațiile poziționate atât în zone urbane, cât și pe drumurile naționale, pentru a crea o rețea puternică, 100% antreprenorială, care să livreze clienților calitate în acord cu numele pe care îl poartă.”, a declarat Remus Hîrceagă, Director General Țiriac Energy.

Compania mai anunță că adițional rețelei de benzinării în franciză Țiriac Energy – Sincro, are în plan poziționarea în zonele urbane, dar și în cele de tranzit, a 150 de stații de carburant. Acestea vor fi stații inovatoare fără personal, self-service, care mizează pe rapiditate și pe nevoia clienților de a alimenta ușor și în proximitate. Cele 150 de stații vor opera sub titulatura Țiriac Energy – Prompt.

Revista Capital a fost anunțat în exclusivitate planurile omului de afaceri Ion Țiriac de a intra pe această piață.

Fostul tenismen (77 de ani) este cel mai bogat roman, conform ediției de anul trecut a Top 300 Capital, având o avere de 1,6-1,65 miliarde de euro.