De la marcă, până la numărul de portiere, dar și tipul de carburant folosit de mașină – acestea sunt doar câteva dintre detaliile esențiale, care contează! Alege serviciul rent a car Bucuresti și bucură-te de ceea ce îți poate oferi.

Rent a car București – ce tipuri de mașini ai la dispoziție?

Înainte de a lua o decizie în privința autoturismului pe care să-l închiriezi, este important să știi că ai la dispoziție o flotă auto extrem de bogată. De la Audi, până la Dacia, Skoda sau BMW: iată doar câteva dintre mărcile pe care le poți studia online atunci când cauți o mașină. În același timp, trebuie să știi că autoturismele funcționează pe bază de motorină, dar și pe bază de benzină, ceea ce înseamnă că poți alege modelul care corespunde cel mai bine stilului tău de condus.

Cât de mare trebuie să fie autoturismul?

Un alt element, pe care e bine să-l iei în considerare este referitor la dimensiunea mașinii. De exemplu, dacă vrei să pleci în concediu împreună cu toată familia, ai nevoie de un autoturism suficient de generos, în care să aveți spațiul necesar pentru a va simți confortabil, dar și suficient loc în care să va puneți bagajele. În schimb, pentru o plecare scurtă, de weekend, împreună cu perechea ta de viață este suficientă o mașină mai micuță, fiabilă, pe care să o poți conduce cât mai ușor.

Funcții suplimentare

Pentru a obține confortul pe care ți-l dorești, este important să verifici dacă autoturismul pe care ți-l dorești este dotat cu aer condiționat, airbag-uri, sistem audio, dar și sistem de navigație. Acestea sunt funcții esențiale, care pot contribui la starea de bine de care te bucuri atunci când pleci la drum lung. În același timp, poți lua în considerare și faptul că anumite mașini au încălzire în scaune și în volan, dar și închidere automată a autoturismelor, printr-o simplă apăsare de buton din telecomandă.

Design

Dacă îți dorești să urci cu plăcere la volanul unei mașini, ține cont și de design. În acest sens, poți să alegi un autoturism sport, unul elegant sau o mașină de oraș, pe care să o poți conduce ușor și pentru care să găsești simplu loc de parcare. Autoturismele din flota auto sunt diverse, tocmai pentru a-ți oferi posibilitatea de a alege mașina potrivită pentru tine!

În 2 sau în 4 portiere?

Pe lista detaliilor esențiale, care contează în privința autoturismelor se află și numărul de portiere pe care acestea le au. Dacă vrei pur și simplu să ai la dispoziție o mașină cu care să te plimbi prin oraș singur sau împreună cu perechea ta, un model în 2 portiere este suficient. Bineînțeles, te poți orienta și către un autoturism în 4 portiere, dacă vrei să dispui de mai mult spațiu de care să te bucuri.

O companie de rent a car cunoscută reprezintă o alegere inspirată atunci când vrei să închiriezi o mașină. Astfel de firme sunt disponibile pentru tine 24 de ore din 24, oferindu-ți posibilitatea de a face o rezervare oricând. Completează formularul online pentru inchirieri masini, folosește numărul de telefon sau adresa de email și vei obține foarte ușor autoturismul dorit: îl vei primi cu plinul făcut și la fel trebuie să-l returnezi.