Tipografia a reusit, in cei 20 de ani de activitate, sa dispuna de resurse materiale, tehnice și materiale, de capacități tehnice de tipar și finisare care permit derularea unor proiecte complexe, de mare volum. Activitatea companiei se desfasoara 24h/zi, 7 zile din 7.

Best Print Services produce și livrează național și internațional, furnizând clienților corporativi volume însemnate de materiale de promovare, asigurând atât timpii scurți de execuție solicitați cât și înalta calitate impusă de nivelul de reprezentare aferent.

Best Print Services are capacitatea de a pune la dispozitia clientilor servicii productie tipografica – tipar offset si tipar digital,  servicii de innobilare – plastifieri si lacuiri, de la cele mai simple pana la cele mai complexe (lacuiri cu efect de nisip, lac glitter, folio, emboss), servicii de finisare –  capsare, brosare, spiralare.

Fiind un furnizor de servicii integrate, Best Print Services asigura intreg pachetul de producție si logistică necesar satisfacerii celor mai inalte exigente ale pieții. Astfel utilizând propria infrastructură precum și o dezvoltată rețea de transportatori rutieri, Best Print Services asigura serviciile de picking, packing și distribuție în locațiile din București, din țară și din străinătate.

Dinamica de creștere a cererii pentru servicii de dezvoltare concept, de creație și imagine a dus la completarea și consolidarea Best Print Services print Best Artwork – un boutique de creație și concept specializat in design grafic, dezvoltare de produs, DTP, web site design, video si animatie, design și producție materiale și standuri expoziționale.

În aceasta structură, grupul Best oferă clienților săi un serviciu complet, de la concept la livrare „door-to-door”, produsele realizate acoperind întreaga gamă a tipăriturilor comerciale:

  • Comerciale si de promovare: flyere, postere, brosuri, pliante, cataloage, albume, calendare
  • POSM-uri din carton si plastic: shelf-linere, ceiling hangere, wobblere, display-uri, standuri, table tent-uri
  • Packages: cutii individuale produs, sleevuri, promopack-uri, cutii collective
  • Etichete: stickere, etichete cod bare
  • Print-uri de mari dimensiuni: bannere, shelf-sides, floor-graphics, signs