El a reușit să slăbească 25 de kilograme de grăsime rapid și fără durere, respectând câteva reguli simple.

Gabriel, spune-ne, care a fost experiența ta anterioară cu pierderea în greutate și aderarea la o dietă sănătoasă

Pentru a slăbi, am respectat câteva diete înainte și am mers la sala de sport. S-a dovedit a fi o adevărată auto-tortură și în curând mi-am pierdut motivația, așa că nu am ajuns la niciun rezultat.

Înainte de MonacoFit am încercat să mănânc sănătos pe cont propriu, dar am revenit repede la obiceiurile mele obișnuite, pentru că înainte părea că mâncarea sănătoasă înseamnă să mănânci doar salată, hrișcă și broccoli (râsete). Desigur, nu am putut trăi așa mult timp și am renunțat repede la acest stil de viață „sănătos”.

– Cum a decurs procesul de slăbire cu MonacoFit.com? Ce te-a ajutat să te motivezi pentru o perioadă lungă de timp?

Totul s-a întâmplat în mod natural și simplu – mâncărurile și combinațiile de produse oferite de MonacoFit sunt foarte delicioase, așa că am fost fericit să pregătesc mâncarea pentru mine și să încerc fiecare rețetă. Când am văzut curând primele rezultate și kilogramele pierdute, motivația a crescut și mai mult.

Meniul MonacoFit este bine gândit, așa că nu mi-a fost foame nicio clipă. Am fost chiar uimit de diferitele combinații de produse și de modalitățile de a le pregăti. Este ca un produs obișnuit la care nici măcar nu mă uitam înainte, dar se dovedește că nu numai că ajută la scăderea în greutate și arderea grăsimilor, dar poate fi făcut incredibil de delicios. Și deserturi MonacoFit – cine ar fi crezut că urmând o dietă, aș putea să mănânc și dulciuri 🙂

– Ai urmat instrucțiunile din meniu sau te-ai abătut de la plan?

La început, am urmat planul MonacoFit 100% pentru că am vrut să-mi ating obiectivul și să slăbesc cât mai curând posibil. Mai târziu am început să improvizez mai mult și să înlocuiesc un produs sau două în rețetă. În opinia mea, cea mai bună parte este că, în timp, greutatea a început să scadă de la sine, indiferent dacă respectam totul, 100% conform planului.

Datorită MonacoFit, m-am simțit și am arătat ca un tânăr de 20 de ani la 39 de ani! Nu numai că am pierdut 25 de kilograme de grăsime, dar mi-am îmbunătățit viața în general – am mai multă energie, mai multă putere și excesul de greutate nu mă mai deranjează. În sfârșit simt și arăt așa cum vreau.

Aceasta nu este o dietă obișnuită – aceasta este cea mai bună decizie pe care o puteți face tot anul de a trăi mai bine – fără kilograme în plus. ÎNCEPEȚI ACUM ȘI AICI CU UN TEST GRATUIT!

– Când ai observat primele rezultate? Cum erau?

După prima săptămână, am început să mă simt „mai ușor” și hainele mele erau mai largi. Am fost foarte surprins când am ajuns pe cântar și am văzut că deja am pierdut mai mult de 2 kg în primele săptămâni!

– Vreunul dintre prietenii tăi utilizează, de asemenea, MonacoFit.com? Ai recomandat acest program altora?

Când am început să folosesc MonacoFit, prietenii mei au râs de mine și mi-au spus că nu voi putea să-l respect. Dar când prietenii au văzut că am slăbit cu adevărat cu acest program, și-au schimbat repede părerea. Unii dintre prietenii mei, după ce au aflat despre rezultatele mele, au început, de asemenea, să folosească acest program – au vrut să încerce „pe pielea lor” și să vadă dacă pot slăbi cu adevărat consumând și mâncare consistentă și delicioasă.

– Ce ai recomanda altor persoane care doresc să slăbească?
Răspundeți la o întrebare simplă – doriți să vă simțiți minunat și veseli zilnic? Dacă da, trebuie doar să vă alăturați MonacoFit și să vă treziți în fiecare dimineață cu un zâmbet și o dispoziție bună. Pentru că singurele lucruri pe care le puteți pierde prin aderarea la MonacoFit sunt kilogramele în plus și zilele sumbre. 

Aplicați acum pentru MonacoFit.com PRO și obțineți instantaneu:

 

  • un plan individual de nutriție și instruire pentru fiecare zi a săptămânii
  • suport personal nelimitat de la nutriționiști și antrenori, GRATUIT
  • listă de cumpărături pentru a economisi bani și timp
  • garanția returnării banilor – dacă nu slăbiți, veți primi banii înapoi! 

Atenție! Oferta MonacoFit.com nu va fi niciodată la fel de avantajoasă ca acum!