Apar noi imagini terifiante din camera în care Gheroghe Dincă susține că a ținut-o captivă pe Alexandra, de unde fata a sunat la 112 şi unde a fost ucisă. Printre sutele de obiecte pe care le-au cercetat în căutare de probe biologice, anchetatorii au descoperit în casa groazei și un vraf de anunțuri de timp matrimonial cu care „monstrul” încerca să racoleze femei ”fără obligații”.

În imagini apare o cameră mică, plină de gunoaie şi de lucruri aruncate unele peste altele, un pat de o persoană și un frigider, potrivit libertatea.ro.

Încăperea a fost în curs de amenajare, dar Gheorghe Dincă a renunțat și a transformat-o într-un depozit. Aici, susţine bărbatul din Caracal că ar fi sechestrat-o şi ucis-o pe Alexandra Măceşanu. Criminalul a precizat că încăperea din imagini era dormitorul său.

Dincă le-a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu. Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.