Pentru familiile Luizei şi Alexandrei, dar şi pentru colegii acestora, începutul şcolii stă, anul acesta, sub semnul tragediei de la Caracal. Colegii celor două s-au întâlnit în curtea şcolii, însă este o zi tristă: ei vorbesc despre soarta tragică a celor două colege, nu despre ce a făcut fiecare în vacanţă.

Prima zi de şcoală a fost una sfâşietoare pentru mama Luizei Melencu. Ea a mers la liceul unde fiica sa a învăţat timp de trei ani, scrie antena3.ro. A intrat în clasa unde a privit banca fiicei ei, care acum rămâne goală, şi a stat de vorbă cu profesorii şi colegii Luizei.

Luiza Melencu ar fi trebuit să înceapă astăzi prima zi de școală, ca elevă în ultimul an de liceu. Adolescenta era elevă în clasa a XII-a la un profil tehnic. Ea stătea la căminul liceului, iar în weekend pleca acasă. Atunci când a dispărut, prietenii şi colegii ei de clasă au făcut tot posibilul să dea de ea, au dat mesaje pe internet, au pus poze cu Luiza, însă, din păcate, totul a fost în zadar.

Alexandra Măceşanu ar fi trebuit să înceapă astăzi clasa a X-a. Colegii ei, împreună cu familiile lor, au pregătit mai multe momente de comemorare, la care vor participa şi copiii care făceau parte din ansamblul de dansuri populare pe care-l frecventa şi Alexandra.

Alexandra învăța foarte bine, potrivit declaraţiilor profesorilor și colegilor ei. Singurul ei obiectiv era școala, își dorea să termine liceul și să se facă polițist.