Îngrijorată de pandemia de coronavirus, Teo Trandafir a decis că nu are sens să riște în acest an și a decis să petreacă vacanța în apropierea casei. După cum spune aceasta, există reale motive de îngrijorare dacă ar pleca pe undeva.

Astfel, decât să cheltuiască „o poală de bani” și să riște să se revină cu virusul, vedeta va alege să meargă în drumeții. Teo Trandafir consideră că anul acesta nu este „un an ca oricare altul” și nu consideră că este oportun să agraveze situația „fâțâindu-se de colo-colo”.

„Pentru mine, vacanța de anul acesta este, ca și anul întreg, de altfel, on hold, pentru că n-are niciun sens să riscăm, să cheltuim o poală de bani, să ne ducem prin nu știu ce țară și să ne întoarcem de acolo cu cine știe ce. Mai este o chestie: de fiecare dată când merg la masă în altă parte decât acasă la mine, voi sta să mă gândesc ce tacâmuri folosesc, cine le-a spălat, dacă nu cumva ospătarul poartă mască așa cum am văzut că poartă cca 70% dintre ei, sub nas, iar în momentul în care a strănutat, să o fi făcut-o fix în farfuria mea și pe tacâmurile mele, sau ale unuia dintre membrii familiei mele.

Motive pentru care, vacanța mea este foarte simplă, acasă. Am să plec dimineața, în diferite drumeții, am mai făcut chestia asta. Plec dimineață, mă plimb, mai văd o pădurice, un râuleț, mă mai opresc pe ici, pe colo, după care seara mă întorc acasă, în siguranța casei mele.

Cu siguranță anul acesta eu nu părăsesc Bucureștiul, decât pe timp de zi, noaptea voi fi acasă, pentru că nu mi se pare un an ca oricare altul, și nu mi se pare că este oportun să agravăm lucrurile fâțâindu-ne de colo-colo”, a spus Teo Trandafir pentru tvmania.ro.

Ce o supără cel mai tare pe vedetă?

Recent, Teo Trandafir a declarat că are momente când se supără foarte tare și cel mai mult se pare că o enervează „prostia omenească”.

„Uriașa prostie omenească care nu încetează să mă uimească. Trăiesc într-un mediu restrâns, iau contact cu echipa KanalD și cu familia. Când ies din acest cerc și întâlnesc oameni care dau dovadă de incompetență, prostie, respir adânc”, a mărturisit Teo.