Lansate la Samsung European Forum 2012, cele mai noi televizoare cu LED şi Plasmă ale companiei vor redefini modul de divertisment şi de interacţiune a utilizatorilor cu Smart TV-urile.  

Smart Interaction,  o platformă intuitivă bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition,  vine în completarea telecomenzii, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate modului în care utilizatorii controlează experienţele de divertisment de acasă. Printr-o simplă comandă vocală sau gestuală, utilizatorii vor putea porni şi opri televizorul, activa aplicaţii sau naviga pe web. Cu un gest al mâinii, pot fi căutate și alese link-uri sau diverse tipuri de conținut prin intermediul broswerului web.

În plus, noua versiune din 2012 a aplicaţiei Samsung AllShare Play va permite utilizatorilor să încarce şi să împărtăşească conţinut cu dispozitivele compatibile – smartphone-uri, tablete, camere şi computere – și în afara casei. Noul procesor dual core le va permite utilizatorilor să ruleze simultan 2 aplicaţii în cadrul Smart Hub şi să navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri.

Gama de televizoare Smart LED şi Plasma din 2012 suportă, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi şi mouse-uri facând navigarea şi accesarea de conţinut mai uşoare ca niciodată.

Televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 vor fi disponibile și în România în luna martie a acestui an.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/do9xuWPjo5c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>