Programul ”Bursele Telekom” îşi propune să identifice tineri pasionaţi de domeniul pe care şi l-au ales pentru studii, cu rezultate şcolare foarte bune şi obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au făcut remarcaţi prin proiecte extracurriculare și activităţi de voluntariat. 

„Programul Bursele Telekom este unul din modurile în care Telekom contribuie la educaţia tinerilor noştri, prin recompensarea performanţei şi a realizărilor, precum şi a participării la proiecte extracuriculare şi de voluntariat. Este un profil de cetăţean responsabil, de viitor profesionist dedicat obiectivelor sale, pe care ne dorim să îl cultivăm”, a declarat Florina Șerban, Coordonator Senior Responsabilitate Corporativă, Telekom Romania. 

Cei zece bursieri din această ediţie vor beneficia de câte o bursă anuală în valoare totală de 13.000 de lei, acordată pentru durata anului universitar 2017 – 2018. 

Ediţia din acest an a programului “Bursele Telekom” se va desfăşura în perioada 15 decembrie 2017 – 14 februarie 2018, astfel:

 15 decembrie 2017 – 15 ianuarie 2018  –  înscrierea proiectelor pe website-ul www.burseletelekom.ro;

 6 februarie 2018 – anunţarea celor 20 de finaliști;

 8-9 februarie 2018 – etapa de interviuri cu juriul;

 14 februarie 2018 – anunţarea cîștigătorilor.

Și anul acesta juriul este format din profesioniști din domeniul resurselor umane și al comunicării, precum și din profesori universitari de specialitate. 

Programul ”Bursele Telekom” a fost lansat în anul 2010 și a susținut încă de la început studenți cu performanţe deosebite în domeniul lor de studii. Până în 2016 compania a susținut peste 105 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România. Mai multe detalii despre programul „Bursele Telekom” sunt disponibile pe www.burseletelekom.ro.