Pe piata telefoanelor mobile de lux din Romania isi face loc un nou jucator: Bellperre. Aceasta este un brand independent originar din Olanda, fiind infiintat pentru a concepe telefoane mobile cu un design atemporal, avand la baza materiale de exceptie.

Telefoanele Bellperre sunt aduse pe piata locala de catre compania Avis Dream. “Prezenta Belleperre pe o piata ca cea din Romania este un lucru cat se poate de firesc, in contextul in care brandul se afla in plina expansiune si este deja prezent pe mai multe piete din Europa. Totodata, piata romaneasca manifesta o tendinta constanta de crestere in domeniul premium si de lux, iar lansarea brandului Bellperre in Romania este o consecinta normala a acestui lucru” a declarat George Silianovici, director al importatorului Bellperre pe piata locala.

In acest moment, terminalele Bellperre sunt diponibile in cadrul magazinului Muzica de pe Calea Victoriei, in doua versiuni. Primul tip este deja prezent in Romania si se distinge prin interfata din titan, ecran din cristal de safir, partea din spate fiind din piele de crocodil, rechin, vitel sau soparla. Acesta are un pret de 2.000 de euro fara TVA. Cel de-al doilea tip de telefon Belleperre va fi adus in cel mai scurt timp pe piata locala si se va distinge prin interfata placata cu aur 24 de carate. Acesta va avea un pret de 2.500 de euro fara TVA.

Atat asamblarea, cat si finisarea telefoanelor se face manual, acestea fiind disponibile intr-o paleta de peste 100 de culori ale pielii. Acest gen de terminale pot fi customizate dupa dorinta clientului, prin gravuri sau finisaje personale.

Conform declaratiei lui George Silianovici, Avis Dream mizeaza pe vanzari de cel putin 40.000 de euro pana la finele anului in curs. Acesta a mai spus ca se asteapta la vanzari mari in perioada Sarbatorilor de iarna.

George Silianovici a mai adaugat ca in acest moment poarta discutii cu o serie de showroom-uri auto cat si cu magazine de bijuterii pentru distribuirea telefoanelor mobile Belleperre.