Din luna mai utilizatori de telefoanie mobilă din Spania vor putea cumpăra mai multe modele de telefoane dual SIM din gama Allview, se arată într-un comunicat al companiei braşovene.

„Fiabile şi cu o gamă largă de caracteristici avansate telefoanele noastre vin cu un preţ competitiv în orice piaţa europeană, cu atât mai mult într-o piaţă în dezvoltare cu o rată de penetrare a telefoniei mobile care a depăşit pragul de 116% la sfârşitul anului trecut”, a spus Alin Niscov, manager vânzări.

Până la sfârşitul acestui an Pro Communicaciones şi-au propus să acopere regional întreaga Spanie. Abonaţi şi utilizatori ai cartelelor prepay din toate companiile telecom din Spania (Movistar, Vodafone, Orange etc.) vor putea cumpăra terminale Allview din magazinele de specialitate.

Pentru moment în Spania se vor vinde doar telefoane mobile Dual SIM urmând ca în viitorul apropiat să se comercializeze şi tablete Allview. Visual Fan mai are încheiate parteneriate cu distribuitori din Moldova, Olanda şi Italia.