După Sydney 2000, Atena 2004, Torino 2006 şi JO de la Beijing, Technogym a fost desemnat furnizor oficial pentru prima ediţie a Jocurilor Olimpice de Tineret, care va avea loc în Singapore, în perioada 14-26 August 2010.

Peste 3500 de tineri sportivi din 170 de ţări se vor antrena cu Technogym, aşa cum s-a întâmplat şi la Jocurile Olimpice din Beijing.

Competiţia JO de Tineret este un eveniment sportiv multidisciplinar inspirat de Jocurile Olimpice şi destinat tinerilor sportivi cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, concurând în 26 de discipline sportive. Fiecare regiune va fi reprezentată de cel puţin 4  sportivi împărţiţi pe grupuri de vârstă.

Datorită vastei sale experienţe acumulate în anii trecuţi la JO, dar mai ales gamei complete de produse şi servicii, Technogym a fost desemnat anul acesta furnizor oficial al JO de Tineret.

De 4 ani încoace Technogym este partener al JO, fapt ce demonstrează  mândria de a sprijini JO de Tineret, un jucător fundamental pentru educarea valorilor sportive a tinerei generaţii şi de promovare a exerciţiilor fizice.

Pentru pregătirea sportivilor de anul acesta,  Technogym va echipa centrul de fitness din Satul Olimpic – Singapore cu 150 de aparate cardio, forţă şi mişcare. Sala de sport va fi dotată astfel încât să ofere o soluţie completă de antrenament pentru cele 26 de discipline aflate în concurs: o zonă cardio echipată cu gama de top Excite, o zonă echipată cu FLEXability şi Kinesis, o zonă pentru antrenamentul de forţă dotată cu Selection şi noua gamă Pure Strength, concepută special pentru antrenamentul sportivilor de performanţă, precum şi un spaţiu mare dedicat antrenamentului cu greutăţi libere.

Mulţi sportivi şi antrenori internaţionali care s-au antrenat deja cu echipamentele profesionale Technogym în ţările lor vor fi foarte încântaţi să aibă posibilitatea de a utiliza şi în Singapore Sistemul Wellness. Sistemul Technogym de management al antrenamentului permite să salvezi într-un registru inteligent programul de antrenament pentru fiecare sportiv, accesând automat echipamentele Technogym şi tinând evidenţa antrenamentului pentru analiză şi evaluare.

Pentru mai multe informaţii despre Technogym, puteţi contacta Living Well S.R.L. (Strada Tipografilor nr. 29, Sectorul 1, Bucureşti , Tel: 021 3133208, Fax: 021 3133209, e-mail: office@livingwell.ro), distribuitor oficial Technogym în România.

Technogym este cea mai cunoscută gamă de lux producătoare de echipamente de fitness, cu care se antrenează vedete din întreaga lume. Echipamentele şi aparatele Technogym sunt prezente în peste 35.000 de centre de wellness şi în 20.000 cele mai faimoase reşedinte doar în Italia. Cu peste 1 400 angajaţi, dintre care 500 în afara Italiei, 12 sucursale în Europa, S.U.A., Asia şi America de Sud, Technogym promovează un stil de viaţă sănătos, cu tot ceea ce presupune acesta: dietă, mişcare şi abordare pozitivă a vieţii. 

Piloţii de Formula 1 ai echipei Ferrari (ex: Schumacher) se antrenează de ani buni folosind produsele Technogym. Jucătorii echipelor de fotbal F.C. Juventus, Inter F.C., A.C. Milan, A.S. Ajax, Real Madrid şi F.C Liverpool,  precum şi componenţii echipelor Alinghi şi Luna Rossa, participante la America’s Cup, toţi se menţin în formă folosind echipamentele de ultimă generaţie.

Technogym este şi furnizor oficial al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Sydney din 2000, Atena din 2004, Torino în 2006 şi Beijing 2008.

Începând cu luna ianuarie 2009, Living Well a fost desemnat noul distribuitor oficial al Technogym în România. Living Well este o companie tânără ce a fost înfiinţată în anul 2008 şi care este membră a Grupului Global Eye Investments. Misiunea sa este să îmbunătăţească în mod constant sănătatea şi starea de bine a clienţilor săi, furnizând soluţii de wellness care să îmbine mişcarea cu o nutriţie inteligentă.

În curând, clienţii vor avea la dispoziţie o reţea de shoowroom-uri de desfacere a produselor Technogym .