Potrivit datelor Brainovate, în Romania, ca și in alte țări, programele inedite de teambuilding sunt în atentia companiilor, această atenție fiind marcată de numărul crescut de solicitări într-o piață de 30-35 milioane de euro.
Pe scurt, ce înseamnă “Build your team in the air™”?
Experiența acestui program  începe la locul de îmbarcare din aeroportul Henri Coandă București, unde are loc o sesiune introductivă și de stabilire a obiectivelor. Pe durata zborului, participanții vor fi implicați într-o serie de exerciții individuale de comunicare, leadership și de stabilire a profilului echipei.
Odată ajunși la destinație, membrii echipei vor continua programul la unul dintre hotelurile alese pentru sejur, cu mai multe activități personalizate în funcție de nevoile companiei. Timpul permite participanților să participle și la activități conexe precum scuba diving, ciclism, drumeții montane, yoga sau orice altă formă de petrecere a timpului liber solicitată.
Programul “Build your team in the air™” este disponibil în orice moment al anului pentru echipe de 5 până la 50 de participanți. Durata programului variază între două zile și o săptămână. Indiferent de destinație – Barcelona sau Dubai, Londra sau Roma, Atena sau Paris, “Build your team in the air™” va motiva echipele.
Acest program este o investiție care variază între 1000 – 2000 euro de persoană pe durata unui weekend. Suma cuprinde profilul echipei, activitățile facilitate în cadrul unui program personalizat, divertisment, zborurile, cazarea și mesele asigurate prin intermediul TAROM Tour.