Dacă tot ești liber să lucrezi de oriunde îți face plăcere – din mijlocul trandafirilor înfloriți în grădină, din parc sau dintr-un mijloc de transport în comun, măcar s-o faci ușor și bine. Caracteristicile tabletei Huawei MatePad Pro chiar îți permit acest mic răsfăț.

Le menționăm în continuare pentru a afla de ce este capabilă noua tabletă vârf de gamă: design premium și portabilitate extremă, raport ecran-corp de 90% – pentru un spațiu de vizualizare care face față cu brio scenariilor diverse de utilizare, chipset puternic – Kirin 990 – care oferă o tehnică de procesare de 7 nm, cea mai avansată din industrie, pentru performanțe bune și eficiență energetică, baterie puternică – tableta poate reda videoclipuri 1080P local timp de aproximativ 12 ore, navigare generală pe internet vreme de aproape 11,5 ore sau citire prin email și editare de documente pentru aproximativ 11 ore (date obținute din laboratoarele HUAWEI).

Trei aplicații utile, pentru de trei ori mai multă productivitate

Tableta  dispune și de funcții revoluționare: Huawei Multi-screen Collaboration sparge barierele dintre dispozitivele HUAWEI cu o funcționalitate avansată între mai multe platforme, Huawei Multi-Window permite partajarea fără efort a ecranului în mai multe ferestre și suportă până la trei aplicații simultan, în timp ce Huawei APP Multiplier împarte imaginea aplicației în două ferestre, oferind o experiență dual-view revoluționară, având ca suport orientarea landscape a tabletei.

Veștile bune continuă pentru cei care chiar au în plan să facă trecerea de la laptop la tabletă. Cu Stylus-ul Huawei M-Pencil și tastatura magentică Smart Huawei Keyboard cu care tableta poate fi conectată, aceasta devine un instrument de lucru la fel de complet ca un laptop.

Microsoft Office, prezent pe ecranul tabletei Huawei MatePad Pro

În plus, tableta vine la pachet cu Huawei AppGallery preinstalat, cu nu mai puțin de 500 de aplicații românești disponibile (Banking: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24Pay; Știri și divertisment: Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online; Învățare și productivitate: aplicații de învățare a limbilor străine – Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro sau aplicația Mondly).

Dintre toate aplicațiile disponibile în AppGallery, cea mai utilă pentru task-urile zilnice de la job este, cu siguranță, pachetul Microsoft Office. Word, Powerpoint sau Excel te așteaptă să le explorezi. Truc: pentru o eficiență și mai mare, stylus-ul și tastatura sunt amici de nădejde, așa că nu uita să conectezi cele două accesorii înainte de a începe să lucrezi.

2 în 1: Mobile Office de top și tovarăș de divertisment

Pe lângă faptul că Huawei MatePad Pro este un dispozitiv foarte potrivit pentru task-urile zilnice de la birou, tableta devine și un amic de nădejde atunci când vine vorba despre activitățile tale de relaxare. Filme, seriale, sesiuni de gaming sau experiențele audio desăvârșite, alături de playlist-ul tău preferat – toate sunt la îndemână.

Capabil să afișeze complet gamutul de culoare DCI-P3 la luminozitate de 540 niți și raport de contrast 1500:1, ecranul QHD oferă o experiență de divertisment superioară. Tehnologia HUAWEI ClariVu Display Enhancement îmbunătățește hardware-ul puternic și optimizează semnificativ reproducerea culorilor și claritatea imaginii și garantează că fiecare cadru este clar și bogat în detalii.

Oferind o experiență audio care se ridică la nivelul sistemelor home theater, Huawei MatePad Pro suportă Histen 6.0 pentru efecte de sunet stereo 3D. Difuzorul cu patru canale de înaltă amplitudine creat de Harman Kardon reproduce chiar și cele mai complexe sunete cu o claritate impecabilă.