“Consiliul de Administraţie al companiei Tarom l-a numit luni în funcţia de director general interimar pe Wolff Werner Wilhelm. În temeiul Legii 31/1990 a societăților comerciale, Wolff Werner Wilhelm are contract de mandat pe 4 luni. Decizia vine ca urmare a evaluării mai multor candidaturi înaintate către Consiliul de Administrație”, informează un comunicat al liniei aeriene.

Fostul director general interimar al companiei TAROM, Daniela Dragne a demisionat recent.

Directorul general interimar al companiei, Daniela Dragne, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, și-a prezentat demisia. „Am acceptat demisia directorului general interimar, am stabilit că până la numirea altui CEO să rămână în funcție. Consiliul de Administrație numește un al director generel interimar”, ne-au explicat sursele citate.

Între timp, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a trimis o comisie de control la linia aeriană, comisie condusă de secretarul de stat Dragoş Titea, pentru a verifica situaţia financiară a companiei.

Compania aeriană Tarom estimează pierderi de 206,79 milioane de lei în bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe 2017, potrivit proiectului de Hotărâre de Guvern pus în dezbatere de Ministerul Transporturilor. În proiectul anterior de buget, publicat în luna iulie, Tarom prognoza o pierdere de aproape cinci ori mai mică, de 41,2 milioane de lei pentru acest an.