Potrivit oficialilor TAROM, biletele au fost puse în vanzare din ianuarie 2016 iar prețurile pornesc de la 149 euro, pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site-ul companiei aeriene. Această rută va fi operată cu o aeronavă Boeing B737, configurată  exclusiv cu clasa economic. Zborurile vor avea următorul program, afişat în ore locale: luni şi sâmbătă, 21:15 Bucureşti – 00:10 Alicante.
Marţi şi Dumincă, 00:55 Alicante – 05:25 Bucureşti. “Alicante este a patra destinație operată de TAROM în Spania,  după Madrid, Barcelona și Valencia. Noua destinație din portofoliul companiei aeriene, este una dintre cele mai moderne şi mai frumoase oraşe de pe coasta Spaniei. Denumită Alacant în limba catalană, cu o medie de 300 zile însorite pe an, Alicante este un fost sat pescaresc care s-a transformat într-un oras în plină expansiune, atât din punct de vedere turistic cât și de business” a declarat directorul general al TAROM, Gabriel Stoe.

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check- gratuit în aeroport, acordarea unei mese calde la bordul aeronavei însoțită de răcoritoare și ceai sau cafea.