Aceasta este doar una dintre măsurile anunțate de premierul maghiar, pe lângă împrumuturile acordate tinerilor căsătoriți, în funcție de numărul de copii, bani pentru achiziționarea de mașini de familie și construirea de noi creșe și grădinițe.

De asemenea, Guvernul va oferi și un fel de concediu de maternitate sau de paternitate pentru bunici. Viktor Orban nu a detaliat modul în care guvernul va acoperi costurile măsurilor anunțate.

″În prezent, stânga europeană a devenit campioană speculatorilor, a cetățeniei globale, a guvernului mondial și, mai nou, a migrației. Imigrația este groparul națiunilor, al familiei, al modului creștin de viață. Purtăm o bătălie cu asta de când George Soros a numit un socialist, pe numele lui Frans Timmermans, în fruntea forțelor pro-imigrație. Despre asta e vorba la alegerile europene! Femeile care nasc și cresc cel puțin 4 copii vor fi scutite pe viață de la plata impozitelor. Acesta este răspunsul Ungariei, nu imigrația!”, a spus Viktor Orban, prim-ministru al Ungariei, scrie Știrileprotv.ro.