Dezvoltată special pentru a face faţă mediului industrial, ET1 este singura tabletă care răspunde unei nevoi de securitate absolută a informaţiilor din orice business.

ET1 include multiple elemente de securitate dezvoltate pe un sistem de operare Android. Tableta este echipată cu tehnologie de protecţie şi acces pe bază de parolă ce permite folosirea acesteia de către orice membru al unei echipe, indiferent de tipul de taskuri pe care le realizează, de drepturile de acces acordate şi de aplicţiile de business de care acesta are nevoie. Ȋn plus, ȋn caz de pierdere sau furt echipamentul poate fi blocat automat cu scopul de a preveni astfel orice accesare neautorizată a datelor.

“ET1 poate reduce cu 40% parcul de echipamente de care poate avea nevoie o companie. Acest lucru ȋnseamnă ȋn primul rând investiţii mai mici şi costuri de deţinere a echipamentelor mult mai reduse. Ciclul mare de viaţă al echipamentului (>3 ani) este susţinut de proiectarea industrială a tabletei care permite o folosire ȋn mediul de business şi industrial – e.g. ecranul este realizat dintr-un material extrem de rezistent şi flexibil “Gorilla Glass” care face ca ecranul să fie foarte greu de zgâriat şi distrus.

Ȋn plus, tableta , rezistă ȋn medii dificile de lucru (căldură sau frig, praf şi umiditate crescute, căderi repetate de la mare ȋnălţime) şi include funcţionalităţi specifice mediului de afaceri precum scanner de coduri de bare, cititor de benzi magnetice, două camere foto, etc. Ȋmpreună cu aplicaţiile de mobilitate pe care le dezvoltăm pe piaţă ET1 formează o combinaţie unică de software şi hardware capabilă să facă faţă celor mai avansate tehnici de customer service, productivităţii asociate acestora şi eficienţei cerute la nivel de management” declară Romeo Iacob, Managing Partner, SmartID Dynamics România.

SmartID Dynamics România nu a specificat preţul sau disponibilitatea comercială a tabletei.