După ce s-a accidentat în cadrul show-ului ”Ultimul Trib”, Dorian Popa se pregătește să fie co-prezentatorul unei emisiuni de succes. 

Dorian Popa va fi de luni co-prezentator la la Xtra Night Show, alături de Dan Capatos. Artistul se alătură echipei “Xtra Night Show”, din care mai fac parte actorul Cătălin Bordea și DJ-ul de talie internațională Vika Jigulina.

“Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său și cu pofta lui de viață, chiar și dintr-un scaun cu rotile, așa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Așa că, putem spune că totul va merge ca pe roate… (râde). Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după „Ultimul Trib”. Hâtz, Johnule, să te ții!!!”, spune prezentatorul show-ului, Dan Capatos.

Va fi prima apariție publică a artistului, de la revenirea din Madagascar, unde a suferit o accidentare. Dorian Popa a fost nevoit să părăsească ”Ultimul Trib” și să se întoarcă în România.

 “Mă bucur că am avut parte și de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” și că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la „Xtra Night Show”. Sfătuiesc toți oamenii care trec prin momente grele în viață să nu își piardă speranța și să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa, potrivit Cancan.