După o zi grea, în care imprevizibilul a schimbat soarta clasamentului de nenumărate ori, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu a fost echipa ajunsă pe ultimul loc. Nimeni nu se aștepta la o eliminare atât de repede.

Din cauza faptului că elefantul din cutia securizată a fost roșu, cele două au părăsit competiția. Niciunul din concurenți nu s-a așteptat ca elefantul să fie roșu.

”Mă bucur că am avut parte de experiența asta…Scurtă, dar foarte frumoasă. Mi-a plăcut tot în Asia Express. I-aș recomanda oricui să participe! Pentru mine, plânsul asta este doar dezamăgirea că am plecat foarte repede.”, a mărturisit Iuliana.

Primele două echipe calificate în cursa pentru ultima șansă au fost cele de fete, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, alături de Bianca Drăgușanu și sora sa, Oana. Regulamentul presupune ca ultimele două cupluri ajunse la punctul de control în etapa precedentă să participe în această cursă, însă fetelor li s-au alăturat Ruby și iubitul său, Robert, o a treia echipă, votată strategic de restul concurenților.

Așadar, trei echipe au pornit marți seară într-o cursă tensionată, plină de misiuni, însă startul i-a motivat pe fiecare dintre ei să lupte din răsputeri.

Margași Iuliana, echipa fruntașă inițial, au pierdut competișia. Asia Express – Drumul Elefantului continuă cu alte trei ediții pline de suspans, duminică, luni și marți, de la 20:00, pe Antena 1.