Bianca ar putea reveni pe micile ecrane, asta în cazul în care va semna contractul pentru reality-show-ul “Asia Express”, care s-ar putea numi “India Express”, pentru că aventura se mută din Thailanda, Laos, Cambodgia şi Vietnam, în India (sudul Asiei). Bianca a fost sunată, i s-a făcut propunerea şi aceasta ar urma să meargă la negocieri.

Potrivit sursei citate, blondina are pretenții foarte mari. 5 000 de euro săptămânal, atât ar cere Bianca.

“Dacă Vica şi Daniela Crudu au putut, de ce n-ar putea şi ea? Bianca este o luptătoare şi vrea să-şi depăşească limitele. Momentan se gândeşte la acest proiect”, au declarat surse apropiate ei pentru Click.

Și Anda Adam s-ar afla în discuții. Aceasta ar putea primi, împreună cu soțul său, în jur de 20.000 de euro sau chiar dublu.

Printre vedetele pe care Antena 1 a pus ochii pentru acest proiect se mai numără Ruby, Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, dar şi manechinul de succes Cristina Ich. Fetele ar fi toate în negocieri şi ar trebui să se decidă cât mai repede, căci în octombrie ar trebui să se semneze contractele şi să înceapă filmările, scrie Bugetul.ro.