Afalt în mare formă, Cristi Borcea se gândește să revină și în fotbal.  „Nu se pune probleme să revin acum în fotbal“, le-a spus Cristi Borcea celor de la fanatik.ro. Și totuși, conform aceleaiși surse, primarul Floretin Pandele se gândește să-l convingă pe afacerist să cumpere 51% din acțiunile FC Voluntari. Iar un rol important l-ar avea Gabriela Firea, care este foarte apropiată de Gigi Becali.

Cum patronul FCSB este nașul ambelor parți, acesta i-ar putea ajuta să bată palma. Prețul fixat pentru 51% din acțiunile ilfovenilor a fost stabilit la 3.000.000 de euro! O sumă deloc mare pentru puterea financiară a lui Borcea. Tranzacția nu este, însă, una ușoară, iar tatonările sunt la stadiul incipient.

În acest moment, Primăria din Voluntari asigură banii pentru Academie, cheltuielile cu stadionul și utilitățile. Legea nu permite, însă, ca din sumele venite de la bugetul local să fie achitate salarii, prime și alte bonusuri. Acestea se achită din drepturile TV și din ce aduc sponsorii. FANATIK.RO a aflat că Florin Pandele caută de ceva timp un afacerist puternic, care să ducă echipa la un alt nivel și să crească bugetul lunar pentru salarii, care acum este de aproximativ 90.000 de euro pentru întregul lot! Și acum încearcă să-l convingă pe Borcea, care în cele din urmă ar putea accepta.