Elena Udrea deține un imobil pe Calea Griviței care îi aduce anual în conturi sume enorme de bani. Imobilul respectiv este fostul Hotel Grivița, numit și Hotel Bratu, o clădire monument istoric.

Fostul ministru al turismului deține o clădire care îi aduce, anual, peste 30.000 de euro.

Potrivit ultimei declarații de avere, din 2017, Udrea a încasat în anul fiscal anterior completării documentului 142.500 de lei – circa 30.580 de euro -, conform unui contract de închiriere semnat în 2014, pentru un imobil situat pe Calea Griviței, la numărul 130.

Din mai 2014, când s-a semnat contractul de închiriere, și până în prezent, Udrea a încasat peste 120.000 de euro din închirierea imobilului, conform bugetul.ro.

Conform declarației de avere, Udrea deține o pătrime dintr-o singură clădire situată în București,  în coproprietate cu fostul său soț, Dorin Cocoș (1/4) și Cindea Mariana (1/2) și dobândită în 2013, având suprafața de 635 mp.

De altfel, în anul 2012, Elena Udrea a făcut public faptul că Dorin Cocoș a reușit să achiziționeze Hotel Grivița.

„(…) Soţul (n.r. – la avea vreme era căsătorită cu Dorin Cocoș) îmi spune că da, a reuşit până la urmă să cumpere, după negocieri lungi despre care în treacăt îmi amintise acum câteva luni, fostul Hotel Griviţa. O clădire monument istoric ajunsă o ruină, dar care este lipită de hotelul pe care îl are deja la Gara de Nord, Eurohotels. Vânzătorii sunt persoane private, moştenitori care şi-au redobândit proprietatea în instanţa de judecată”, scria Elena Udrea, la vremea respectivă, pe blog-ul său.

În prezent, în imobilul situat pe Calea Griviței, la nr. 130, în incinta fostului Hotel Grivița, funcționează un pub&grill, dar și Euro Hotel Grivița.