În vila din zona Băneasa – Jandarmeriei aproape totul se controlează prin atingerea a ecranului telefonului, sau prin intermediul senzorilor, de la uşa de garaj până la lumini, temperatura ambientală şi a apei din piscina interioară.

Casa inteligentă a fost scoasă la licitație de Artmark Historical Estate cu un preţ de pornire de 1,7 milioane de euro.

Pentru această vila, smart nu este un artificiu de marketing. Soluţiile de control al parametrilor implementate în casă, cât şi managementul integrat al acestora realizat prin sistemul KNX – standard de referinţă în domeniu, reprezintă o realizare inginerească de excepţie, care are ca rezultat nu numai confortul, ci şi reducerea importantă a costurilor energetice ale casei, rezultatul fiind o casă prietenoasă cu mediul.

Viitorul proprietar se va bucura şi de arhitectura cubistă, designul interior şi exterior realizate profesionist, materialele, amenajările şi mobilierul de înaltă calitate şi bun gust, tehnologia de top, se completează armonios cu natura, pădurea Băneasa fiind în imediata apropiere.

Vecinătăţile contribuie din plin la desăvârşirea acestei proprietăţi, zona Jandarmeriei fiind cunoscută pentru proprietăţile de calitate şi pentru prezenţa spiritul de comunitate, scrie Bugetul.