Cheloo, considerat un jurat dur atât de către concurenți cât și de privitorii emisiunii, primea în sezonul difuzat în 2017 suma de 10.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decât colegul Mihai Bendeac. Însă veniturile artistului nu provin doar din jurizare ci și din firma de înregistrăzi audio pe care a fondat-o în urmă cu ceva timp. Tot în 2017, firma lui Cheloo a înregistrat un profit de 53.000 de euro, ceea ce înseamnă că membrul trupei Paraziții a încasat 4.400 de euro lunar.

Criticat peste măsură pentru că a acceptat să lucreze în televiziune dincolo de principiile sale, juratul nu a renunțat și a continuat să primească sume fabuloase de la Antena 1 pentru aparițiile sale.

În plus, Cheloo își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și din această cauză nu se știu prea multe lucruri despre el.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo.