UPDATE. BAREM OFICIAL EDU.RO pentru MATEMATICĂ

Barem Evaluare Națională Matematică 

UPDATE:

UPDATE: Subiecte Matematică Evaluare Națională 2020

ora 9.06: Elevii au intrat în sala de clasă şi primesc foile cu subiecte la matematică. Au la dispoziţie 120 de minute pentru a rezolva toate cerinţele.

ora 8.47: Examenul începe oficial la ora 9.00. Conform edu.ro, rezolvarea şi baremul pentru subiectele de azi pot fi găsite pe site începând cu ora 15.00. Elevii vor vedea atunci dacă au răspuns corespunzător cerinţelor.

Subiecte Evaluare Națională 2020! Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică, conform Edu.ro

Astăzi continuă Evaluarea Națională 2020, iar un număr impresionant de elevi sunt așteptați să rezolve subiectele la Matematică. Ministrul Educaţiei a anunţat că va publica pe edu.ro baremul şi rezolvarea subiectelor la Matematică, după ora 15.00. Conform oficialilor din Educaţie subiectele de azi, miercuri, 17 iunie, vor avea un grad progresiv de dificultate.

Elevii şi-au făcut apariţia în sările de examen încă de la primele ore ale dimineții. Ei au fost nevoiți să treacă prin triajul epidemiologic datorat pandemiei de coronavirus. Doar cei care au înregistrat o temperaturăsub 37,3 grade au putut intra în sala de examen, acolo unde sunt nevoiți să poarte mască.

Subiecte Evaluare Națională 2020! Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică, conform Edu.ro

Subiecte Evaluare Națională 2020! Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică, conform Edu.ro. Proba la Matematică începe la ora 9.00 iar ministrul Educației, Monica Anisie a explicat că subiectele sunt securizate pe un server și vor fi accesibile oricărui elev care a ținut pasul cu recapitularea materiei.

Există și o serie de măsuri diferite față de anii precedenți. Acum, elevii vor sta la mare distanță unii de alții, iar în sălile de examen au rămas pereții albi și o icoană. În timpul probei, elevii vor purta mască, pe care o vor putea da jos, cu acceptul comisiei, ca să bea apă. La final, după ce termină, vor preda lucrarea, se vor dezinfecta și vor primi o mască nouă.

Subiecte Evaluare Națională 2020! Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică conform Edu.ro

Trebuie menționat că și în interiorul școlilor s-au făcut schimbări. Acum există circuite – intri pe o ușă, ieși pe o alta. Spre deosebire de anul trecut, lucrările vor fi corectate, în alt județ decât cel în care se dă proba. Indiferent că ia 10 sau punctul din oficiu, fiecare elev are un loc asigurat la liceu.

Elevii vor susține joi proba la limba maternă. Primele rezultate sunt așteptate pe 22 iunie.

Subiecte Evaluare Națională 2020! Ce au avut de rezolvat elevii la Matematică, conform Edu.ro