Război total înaintea alegerilor europarlamentare și a referendumului pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis. Ceea ce s-a întâmplat la Suceava e de-a dreptul strigător la cer. Un inspector școlar din Suceava a fost înregistrat în timp ce-l amenința pe un director de școală că dacă PSD iese sub media pe județ la el în comună, o să fie schimbat din funcție. Înregistrarea a ajuns la site-ul oprestefrauda.ro. Această platformă a fost lansată de PNL, pentru ca românii să poată semnaliza abuzurile și fraudele din campania electorală și din ziua votului la alegerile europarlamentare și referendum.

Inspectorul școlar Ghiorghi Cornea din Suceava l-a amenințat pe directorul școlii din comuna Rădășeni că dacă PSD iese sub media pe județ la el în comună o să fie schimbat din funcție și l-a sfătuit să fie mai discret cu politica în sat, că prea e înverșunat și atrage atenția. ”Iată cu ce ne luptăm duminică la vot, cu un comunism rânced care încă mai curge prin venele pesediștilor din țară, cocoțați în funcții de partid”, a scris, pe Facebook, Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

PNL îi cere ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, să-i demită pe acest inspector școlar. ”Chiar înainte să vadă cum PSD iese sub media pe județ la Rădășeni, o somăm pe ministrul Educației, Ecaterina Andronescu să-l demită astăzi pe acest inspector școlar, al cărui pesedism întrece și cele mai respingătoare practici comuniste, păstrate în timp până în ziua de azi în rândul membrilor PSD.

Duminică ieșim la vot să terminăm Revoluția începută în decembrie 1989 și neterminată încă din cauza comuniștilor ascunși în PSD. Haideți, să eliberăm România definitiv de comunism și pesedism!”, a mai scris Dancă, pe Facebook.